Vad hittar ni hos oss?

Vår restaurang är en hyllning till de rika och mångsidiga köken i subsahariska Afrika. Hos oss får du uppleva autentiska maträtter från regioner som Väst-, Öst-, Central- och Södra Afrika. Vår meny är en palett av smaker, från de kryddiga och robusta grytor av Västafrika till de milda och kornbaserade rätterna från Östafrika. Specialiteter som nigeriansk jollof ris, ghanansk fufu och sydafrikansk bobotie är bara några av de måltider som väntar på att förföra dina smaklökar.

Till menyn

När du kliver in i vår restaurang, kliver du in i en värld utformad efter den afrikanska kulturen.  Designen är en harmonisk blandning av traditionella afrikanska motiv och moderna estetiska element. Med varje detalj, från handvävda textilier till genuina konstverk, strävar vi efter att skapa en atmosfär som är både välkomnande och autentiskt afrikansk.

Läs mer om oss

Vår dryckesmeny är lika genomtänkt som vår mat. Här hittar du traditionella afrikanska drycker som palmvin och sorghumöl, tillsammans med ett urval av hemgjorda juicer och läskedrycker som förkroppsligar regionens frukt- och örtvarietet. Varje dryck har valts ut för att komplettera maträtternas djupa och komplexa smaker.

Se vår dryckesmeny

Vår personal är inte bara serverare, de är experter på subsaharisk mat och kultur. De delar gärna med sig av historier och fakta om maträtterna, och hjälper dig att navigera genom den spännande menyn. Oavsett om du är en äventyrlig matälskare eller nyfiken på att prova något nytt, är vårt team här för att göra din upplevelse minnesvärd och berikande.

Boka ett bord

Restaurangen är mer än bara en plats för att äta – det är en plats för kulturell förbindelse och festligheter. Vi arrangerar regelbundet kulturella evenemang, musikkvällar och temabaserade middagar som firar subsaharisk Afrikas rika och livfulla kultur. Det är den perfekta platsen för allt från en familjemiddag till en speciell fest.

Se våra event